HousingDesk is een niet-commercieel woonruimte-bemiddelingsbureau. Zoek je een kamer of wil je woonruimte aanbieden, dan hier zit je goed. Veel particuliere verhuurders uit Wageningen en omgeving en vrijwel alle studenten kennen HousingDesk. De meeste kamers die vrijkomen of die onderverhuurd moeten worden, worden ook geadverteerd via HousingDesk. Veel verhuurders adverteren uitsluitend via HousingDesk. Ook Idealis (Studenten Huisvesting Wageningen) en WUR verwijzen regelmatig door naar HousingDesk. Veel Erasmus- en MSc-studenten, maar ook reguliere studenten zoeken via de HousingDesk. Met uitzondering van HD huurtoeslagservice is alle bemiddeling en advies via HousingDesk gratis.

Klik hier voor de laatste kamer aanbiedingen!

U kunt de HousingDesk bezoeken in het gebouw met de klok (WUR gebouw 351): 

Generaal Foulkesweg 37
6703 BL Wageningen
0317-483143

Email

Openingstijden

We hebben op dit moment geen vaste openingstijden. Een afspraak maken kan natuurlijk wel, stuur dan even een e-mail. Dit kan natuurlijk ook bij allerhande vragen.

Disclaimer

HousingDesk behoudt zich het recht voor om een advertentie te weigeren als deze niet binnen het aanbod van de site past, de huurprijs die gerekend wordt te hoog is en/of het aanbod te vaag omschreven is.

Voor Bed & Breakfast aanbod kunt u www.airbnb.nl gebruiken.