Hoe bied ik een kamer aan?

Omdat de HousingDesk per 1 september 2023 gestopt is met zijn werkzaamheden, is het niet meer mogelijk om via ons uw kamer aan te bieden.

Voor het plaatsen van een kamer is het mogelijk om gebruik te maken van één van de volgende 2 platforms:
– Kamernet: https://kamernet.nl/
Kamernet is een groot platform waar kamers in heel Nederland aangeboden worden en kamerzoekenden zich kunnen aanmelden door middel van een abonnement om zo op kamers te reageren. Voor de verhuurder zijn er geen kosten om een advertentie te plaatsen en kamerzoekenden kunnen contact opnemen. Het is goed mogelijk om als verhuurder gratis een huurder te vinden. Om zelf contact op te kunnen nemen met potentiële huurders (om dus zelf te zoeken bij de kamerzoekenden) is het nodig om een premium abonnement af te sluiten van € 34,- per maand. Kamerzoekenden hebben een abonnement nodig om te kunnen reageren, € 26,- voor 15 dagen, € 34,- voor een maand en € 68- voor 3 maanden. Kamernet is een veel gebruikt platform.
Hospi Housing is het grootste hospitaverhuurplatform in Nederland en is nieuw in Wageningen. Zij geven begeleiding aan hospita’s, helpen met contracten en matchmaking en checken elke nieuwe hospita. Verhuurders kunnen gratis gebruik maken van het platform, en ook gratis contact opnemen met potentiële huurders (dus zelf zoeken bij de kamerzoekenden). Huurders betalen € 295,- per persoon wanneer er een contract wordt afgesloten tussen verhuurder en huurder.
Hopelijk geeft dit voldoende informatie om een keuze te maken waar de kamer aan te bieden. Het kan natuurlijk ook bij beide platforms.